divendres, 17 de juny de 2016

ADEU 5è

Avui és l'últim dia d'escola i m'agradaria despedir-me dels alumnes de sisè que aquest any ja se'n van a l'institut i no vindran més a Can Cantó, però també m'agradaria escriure algunes coses que m'han passat aquest curs com:


L'EXPERIÈNCIA AMB EL MEU NOU TUTOR

Estar amb en Vicent ha sigut molt divertit, sap com té que ensenyar-mos de manera que l'entenguem sense problemes, mos ha ajudat quan teniem algun problema...


LES SORTIDES

Aquest any hem anat a moltes excursions molt divertides com per exemple: la sortida les Salines, al camp d'aprenentatge...i encara tenim que anar a la platja.


EL TEMPS PASSA VOLANT
Abans erem a quart i mos creiem molt llestos i es que ara quan veim als de quart mos pareixen molt petits a més que ja aviat passarem a sisè i encara mos pareixeran més petits els de cinquè.


LES NOSTRES ASSIGNATURES
Aquest any mos ha costat molt naturals i socials ja que ha set la primera volta que la feim aquesta assignatura.


NEUS
Aquest any na Neus es jubila i s'ha portat molt bé amb els alumnes i per això he posat aquest apartat sobre ella, perquè m'agradaria que tots ho sapiguen. A més ha set la nostra professora de matemàtiques i últimament no mos posa deures, que beeé!!!

FÍ DE CURS
Avui dia 17 de juny és final de curs i m'agradaria que tos vosaltres vingueu a més aquest any la temàtica és del CIRC vingueu i vos divertireu, a més així voreu com es graduen els de sisè junt amb la despedida de la seva profesora na Neus, que com he posat abants es jubila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada